fredag den 7. juni 2013

Gåtur til den lokale kinesiske kirkegård

Vi beslutter at gå en tur på kirkegården. Det er den kinesiske kirkegård vi kan se fra vores hus, den kirkegård der gør at der er INGEN, kinesere som vil bo vores hus.



Kirkegården er gammel og slidt, men alligevel var der masser af besøgende i det kinesisk nytår. Host host.....føj hvad er det de brænder af på kirke gården?? Ja det er da papirsklip af biler, huse, computere, ja alt hvad du kan forestille dig, at din forfader mangler på"den anden side" De betaler op til flere 1000 kr for et papirklip. 
De må virkelig være bange for at der kommer nogen efter dem....... Nå ja det er de faktisk. Der bliver skudt meget larmende krudt af på kirkegården for,at skræmme de onde ånder væk.

R

Lidt uhyggeligt ikke? Især når man ved hvor mange ånder der er i området............


Nej faktisk så vi ingen ånder, det var bare pjat :-), men til gengæld så vi 6 vilde hunde. Et held de var mætte ellers var Vindy sikkert blevet forret og vi andre hovedretten.


Vores hus er cirka midt i øverst, det der ser gråt ud


Nu vil Vindy gerne hjem, det er alt for varmt at vandre i middagssolen, desuden er Silla lige styrtet da hun løb ned ad bakken. Av det kræver et par plaster på hænderne, der har mistet en hel del hud!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar