tirsdag den 12. marts 2013

Pangkor en lille perle i Melaka strædet feb 2013

Mor og far skal på besøg, vi har aftalt at vi vil ud til havet, til på en af Malaysias mange øer, vi har valgt Pangkor.
De kommer på besøg i det kinesiske nytår, ikke godt, alle melder udsolgt. Vi må vente med at tage afsted til den sidste weekend de er her, men det viser sig at være et held.
Kineserne har mildest talt invaderet ferieparadiserne, så meget at vi fra nogle venner får at vide, at de ikke engang kunne få en taxi på Pangkor i det kinesiske nytår. De måtte blive på hotellet om aftenen og kunne slet ikke kommer ind til byen.
Vi kørte i 3 timer til vi kom til den lille havneby, Lumut. Derfra går færgen til pangkor. Det tager ca 30 min at sejle over til øen. Øen er ca 8 km bred og 10 km lang.
Vi skal bo på Ipah guesthouse. Det er et low Key "bed and breakfast". Du laver selv morgen maden. De har stillet kaffe, æg brød og frugt frem. Du bestemmer selv om du vil have spejlæg, rør æg, ristet brød eller lave din egen pandekage.
Stedet har vundet trip advicers Award i bed and breakfast kategorien. Det var et fint lille sted. Meget søde værter, men der var en ulempe, man skulle gå ca 10 min for at komme ned til den gode strand.

Øen havde rigtig mange hornbills, de var halv tamme og ville gerne fodres.

Vi har ret vilde med øen. Stranden var hyggelig, der var hængekøjer og hjemmelavede gynger af planker der var hængt op i træerne. Der var også hængt reb op i træerne så "man" kunne svinge sig rundt og springe ud i

Vi var på et par timers rundtur i en lille båd og besøgte et par strande. Uheldigvis begyndte det at regne, ærgerligt.

Alt i alt blev konklusionen at vi set var en hyggelig lille ø som vi sagtens kunne finde på at tage tilbage til i en forlænget weekend.
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar