torsdag den 1. august 2013

Citadellet i Hue


Det store fæstningsanlæg og tidligere bolig for kejseren  i Hue, bliver kaldet Citadellet. Meget af Citadellet alvorligt bombarderet under Vietnam krigen, eller som dem selvfølgelig kaldes her, The American War.
I midten af citadeller lå "The purple city" hvor Kejseren og hans familie havde bolig. For at nå The purple City skulle man igennem 3 bymure.
Den sidste kejser som også var ham der byggede Citadellet ar meget upopulær blandt befolkningen, da han bruget alt for mange penge på det smukke Citadel.

Bagsiden af tronsalen

Vietnameserne bruger ofte, at lave tre døre ved indgangen til templer og ligende. Dørene har forskellige formål. Den midterste dør her må feks kun bruges af kejseren selv.  I templer er der f.eks en kvinde og en mande dør.


Her gik vi ind. Først købte vi billetter ved et bord lige inden for døren. 10 meter længere fremme sad der en mand og kontrollerede billetterne rykkede et stykke af billetten. Som europæer tænker man virkelig, hvad fanden skulle det til for! 


Svigermors soveværelse. Parasoller med kvaste på

Svigermors soveværelse og flere dekorerede...... lad os sige parasoller

Klæd din unge ud for x antal dollar. 

Placer ham i kongestolen og du har minder for livet ;-)
Mathias uden udklædning!

En laaaang gang med døre......

Døre/vinduer

Jubiiiiiikanoner, hvor fedt!!!

Michael får hjemve. Savner sine fisk. Synes dog at de her fisk, som er samme art som blop og de andre fisk derhjemme, er store og lidt klamme!

Lidt af fæstningsanlægget


Ingen kommentarer:

Send en kommentar