mandag den 20. august 2012

NU ligner det s.. snart et hjem !!!!

Vi forlod MiCasa (og vores internetforbindelse) onsdag kl. 12:30, hvor vi havde pakket alle vores små ting ned i 2 varebiler og 1 personvogn. Sjovt som 18 kufferter kan nå at vokse på 5 uger på hotel, blot fordi man shopper lidt rundt.... !

Da vi selv havde presset meget på for at få huset inden Hari Raya ferien lige efter weekenden, så var vi klar over at alt ikke var OK til indflytningen.

OG det var ikkkkkkeeee, helt færdigt......

Der manglede alle gardiner (vigitgt her !!!), vaskemaskine, tørrertumbler, opvaskemaskine, komfur, køleskab, fryser, kaffemaskine...... JA alt det første kunne vi leve med (og maden vi havde købt med til den forlængede weekende, kunne vi jo bare smide ud, for skraldespanden var her jo ! KANON), men at vi ikke kunne få kaffe, var nok lidt mere en vi var psykisk forberedt på !

Det gik dog ret tjept og onsdag aften, var køleskabet på plads. Fredag alle de andre hårde hvidevarer og lørdag fik vi indergardiner OG en kaffemaskine - familiens nye baby :-).

Huset var forresten heller ikke lige gjort rent, så vi har haft flere heldagsbesøg af en gæv kvinde som knokler på at fjerne byggestøvet.
Det gør hun ret godt, så hun nu er blevet vores "part time maid" - I am very expensive mam ! (Jeps timeprisen på 40 dkk/time er 50% højere end normen, men til gengæld holder hun ikke 4 timers kaffepause, som fuldtids maid gør hos naboen HVER dag).

På onsdag skulle det bliver hverdag igen og så kommer de rigtige gardiner og internettet, ungerne starter på sport og vi skal se om det har hjulpet Silla at vi har terpet alfabetet hver dag i miniferien.

Billeder følger af et møbleret (hvem sagde IKEA ?) !!!! hjem, når internettet kommer på plads meget snart !

Humøret er godt, Mathias har overnattende venner sammen med Rasmus, Amalie trænger alvorligt til at komme ud og lufte ørerne og Michael smutter forresten 2 uger til EU, så Lone kan få fred og ro til at ordne det praktiske, som kvinder jo godt kan lide det ! (gæt hvem der skriver..... )

Ingen kommentarer:

Send en kommentar