lørdag den 25. august 2012

En helt almindelig lørdag.....når Michael er udenlands

Pigerne smutter lige en tur i Ampang point, en af Kuala Lumpurs MANGE shopping centre.
Vi får lidt "running"sushi. Amalie får lært at spise sushi -flot
Silla får nye sko, og bliver lidt mere lokal, vrikker om en enkelt gang men proklamerer kort efter at NU har hun lært at gå med høje hæle. Spørger om hun hun må få dem på i skole, nej pink negle med glimmer må være nok!
Og sidst men ikke mindste får ALLE en manicure og Amalie og jeg får også en pedicure, så er Amalie vist klar til poolparty på fredag.
Ups der gik lige 4 timer, har kun betalt for tre i parkometeret.....

mandag den 20. august 2012

NU ligner det s.. snart et hjem !!!!

Vi forlod MiCasa (og vores internetforbindelse) onsdag kl. 12:30, hvor vi havde pakket alle vores små ting ned i 2 varebiler og 1 personvogn. Sjovt som 18 kufferter kan nå at vokse på 5 uger på hotel, blot fordi man shopper lidt rundt.... !

Da vi selv havde presset meget på for at få huset inden Hari Raya ferien lige efter weekenden, så var vi klar over at alt ikke var OK til indflytningen.

OG det var ikkkkkkeeee, helt færdigt......

Der manglede alle gardiner (vigitgt her !!!), vaskemaskine, tørrertumbler, opvaskemaskine, komfur, køleskab, fryser, kaffemaskine...... JA alt det første kunne vi leve med (og maden vi havde købt med til den forlængede weekende, kunne vi jo bare smide ud, for skraldespanden var her jo ! KANON), men at vi ikke kunne få kaffe, var nok lidt mere en vi var psykisk forberedt på !

Det gik dog ret tjept og onsdag aften, var køleskabet på plads. Fredag alle de andre hårde hvidevarer og lørdag fik vi indergardiner OG en kaffemaskine - familiens nye baby :-).

Huset var forresten heller ikke lige gjort rent, så vi har haft flere heldagsbesøg af en gæv kvinde som knokler på at fjerne byggestøvet.
Det gør hun ret godt, så hun nu er blevet vores "part time maid" - I am very expensive mam ! (Jeps timeprisen på 40 dkk/time er 50% højere end normen, men til gengæld holder hun ikke 4 timers kaffepause, som fuldtids maid gør hos naboen HVER dag).

På onsdag skulle det bliver hverdag igen og så kommer de rigtige gardiner og internettet, ungerne starter på sport og vi skal se om det har hjulpet Silla at vi har terpet alfabetet hver dag i miniferien.

Billeder følger af et møbleret (hvem sagde IKEA ?) !!!! hjem, når internettet kommer på plads meget snart !

Humøret er godt, Mathias har overnattende venner sammen med Rasmus, Amalie trænger alvorligt til at komme ud og lufte ørerne og Michael smutter forresten 2 uger til EU, så Lone kan få fred og ro til at ordne det praktiske, som kvinder jo godt kan lide det ! (gæt hvem der skriver..... )

fredag den 10. august 2012

Billeder af vores nye hus og udsigten over KLCC

Fredag.
Vi er nu ved at få det nye "hjem" på plads!! Det ligger lige midt mellem de to skoleafdelinger, så der er små 5 km til hver, samt ca. 9 km til kontoret.
Hvor langt er det? Tja mandag morgen tog de 2 km til kontoret 8 minutter, men det tog 1:29 time at køre samme vej hjem kl. 17.......

Men vi er ret sikre på at skolebusserne, som kører tidligt, kun tager 15 min. Hver vej.
Huset er ikke det smukkeste vi har set og naboerne er "dejligt" tæt på, men her er mange unger fra ISKL skolen og der virker til at være et godt socialt liv, så samlet mener vi, at vi har fundet en fed base for et godt familie Iiv ;-)

Der er et værelse til os hver og en lille stue, samt en HAVE, hvilket er ret sjældent her. Men hvis man kan leve i et hus med udsigt til en kirkegård ( det kan man ikke, når man som de fleste kinesere tror på ånder og genfærd, samt at det du ser, bliver du selv!!!!! Grav = død for mig selv), så var dette et hus, som ikke var specielt attraktivt og derfor var vi heldige at få lidt græs til Vindy OG regner med at ejeren vil gøre huset lidt mere attraktivt ved at bygge en lille pool også.

Loerdag kl. 23:30 - Silla er lige lagt i seng og vi har faaet en velfortjent oel  ved poolen !
Det var s.. noget af en dag !!! Hele familien i IKEA i 10 timer uden at skaendes OG vi kom hjem med mindst et halvt hus og her besluttet for mindst den naeste fjerdel, som skal koebes ind imorgen. Alt  kommer saa frem til huset onsdag mellem 15 og 17, hvilkt lige passer, da vi skal overtage vores nye HJEM kl. 14 :) HURRA :-)

Et HJEM laenge leve !!! Det bliver SAA fedt !!!


Huset set fra KL siden - Amalie og Silla dele  altanen i midten og den oeverst er fra sovervaerelset, hvor der er fuld udsigt til KL city center og Petronas towers.

Her kan i se kirkegaarden yderst til venstre og KLCC til hoejre. Alle grunde rundt om os er nu faerdigtbyggede, paanaer den grund lige foran, som jo ligger LIGE ud til kirkegaarden.... GYS og GRU !!





mandag den 6. august 2012

Første skoledag....

Klokken er 6:43 og vi er på vej ud til skolebussen for den første skoledag for alle på ISKL.

Pudsigt og lidt sjovt med det uniformskoncept!?!

fredag den 3. august 2012

International School of Kuala Lumpur

Vi sad onsdag morgen i bilen, på vej til engelsk, da vi fik en sms fra Michael om at alle er optaget på ISKL. Sikke humøret steg i bilen. Vi kunne næsten ikke få armene ned resten af dagen.
Vi har allerede indtrykket af, at det er en fantastisk skole som involverer sig rigtig meget i børnenes trivsel og læring. Som forældre forventes det også at vi engagerer os rigtig meget i skolen.
Børnene starter på mandag, alle i skole uniform. Silla elsker sit tøj...... Ved ikke helt med de andre 😜